Extra service
Bij het uitvoeren van een volledige onderhoudsbeurt, krijgt uw wagen een GRATIS carwashbeurt.

Waarom voor Vandenbunder kiezen?

Al bijna 30 jaar is Garage Vandenbunder een vertrouwd gezicht in Diksmuide. Onze grondvesten bouwden we op met de verkoop van het gerenommeerde merk Peugeot. Maar Garage Vandenbunder staat niet stil, want sinds juli 2019 zijn wij naast Peugeot ook BMW en Citroën Specialist. Ons aanbod groeit, maar we blijven onze klanten met de zelfde passie en kennis bijstaan als van in het begin. Klantentevredenheid zal voor ons dan ook één van de belangrijkste peilers blijven. Daarvoor gaan wij met plezier een stap verder en bieden wij bij elke onderhoudsbeurt een gratis carwash aan, gewoon omdat wij dit meer dan normaal vinden dat we u een perfect op punt gestelde en schitterende wagen terug bezorgen. Wil u ons graag wat beter leren kennen? Kom dan gerust langs in onze showroom en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen.

interieur showroom

Bij familie Vandenbunder kunt u terecht voor de aankoop van uw nieuwe en / of jong tweedehandswagen.
Ook hier specialiseren wij ons tot Peugeot, BMW & Citroën.
Dagelijks staat wij klaar om te helpen bij de keuze van uw wagen. We leggen u graag de laatste nieuwe technologieën uit en luisteren graag naar u wensen en verwachtingen.

uw nieuwe wagen aankopen op krediet of leasen?
Wij garanderen u een grote soepelheid, met de mogelijkheid om zowel uw nieuwe wagen als uw tweedehandswagen af te betalen op uw ritme.

Ons gemotiveerd en gespecialiseerd team onder leiding van Luc zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw wagen. Wij bieden u zeer ruime openingsuren zelfs op zaterdag, 24/24u zij wij bereikbaar.

U kan tijdens de werken aan uw wagen wachten met een tasje koffie & met toegang tot ons WiFi netwerk of u kan opteren voor een vervangwagen of gratis vervangfiets.
Onze werkplaats staat steeds ter beschikking voor een eerste diagnose & advies bij herstellingen of onderhoud.

Wij respecteren uw budget! Voor bijkomende kosten wordt u steeds op voorhand gecontacteerd.

atelier
check-up keuring icoon
Check-up keuring

Uw wagen moet periodiek naar de technische controle. Garage Vandenbunder zorgt ervoor dat hij de keuring probleemloos doorstaat. Wenst u zelf niet naar de technische controle te gaan? Wij sturen iemand van ons professioneel team op pad om met uw wagen naar de keuring te gaan. Met een pre-technische keuring kan u zich goed voorbereiden op de jaarlijkse autokeuring en zo tijdsverlies en extra kosten vermijden.

motor icoon
Klein en groot onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, ook als het om jouw auto gaat. Om lastige situaties te voorkomen, is een preventief onderhoud dus echt een aanrader. Afhankelijk van het type motor is het aangeraden om elke 10.000 km of 15.000 km op onderhoud te komen. Doe je jaarlijks minder dan de vermelde kilometers, dan raden we je aan toch één maal per jaar langs te komen. Zo vermijd je onnodige kosten aan jouw wagen en dat is goedkoper aan het einde van de rit.
Bij een klein onderhoud worden alle vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld indien nodig. Wordt de druk van je banden juist gezet, wordt de staat van de remmen en remschijven gecontroleerd en olie en oliefilter vernieuwd. Ook de werking van alle lichten worden gecontroleerd. Bij een groot onderhoud komen daar nog extra een luchtfilter, interieurfilter en brandstoffilter of bougies bij.

uitlijnen banden service icoon
Bandenservice

Banden – zowel zomer- als winterbanden – zijn een zeer belangrijk onderdeel van je auto.
Het enige contact dat je hebt met de weg verloopt via de banden. Die moeten dus een maximum aan veiligheid bieden door veel grip te bieden en water af te voeren. We checken de bandenspanning en indien nodig vervangen we uw banden . We kiezen er dan ook voor om enkel met de beste merken te werken.
Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek

Herspuiten carroserie icoon
Carrosserie

Garage Vandenbunder voert ook alle carrosserie herstellingen van uw wagen uit.

gebroken voorruit icoon
Glasbreuk herstelling

Bij glasbreuk kun je beroep doen op onze diensten. Een kleine of grote ster in je voorruit wordt deskundig weggewerkt.
Alle voor-, zij-, en achterruiten van personen- en bestelwagens kunnen vervangen worden.
Ook namontage van zij- of achterruiten op een bestelwagen zijn mogelijk bij garage Vandenbunder.

remschijf icoon
Vervangen remschijven

Het is belangrijk om veilig op de baan te gaan. Laat daarom uw remschijven samen met de remblokken controleren. Indien u deze tijdig laat vervangen, wordt de kans op ongelukken kleiner. De remblokken en -schijven worden bij elk onderhoud gecontroleerd op slijtage.

carwash icoon
Eigen carwash

Elke wagen krijgt van ons een GRATIS carwash beurt bij het uitvoeren van een onderhoud!

Onze carwash is openbaar en beschikbaar 7/7 dagen voor personen- en bedrijfswagens tot 2m70 hoog.

Betalen kan door middel van muntstukken of een abonnementensleutel.

Abonnement = 10 beurten + 1 beurt GRATIS.

Webdesign & development